Japán-mongol koncert június 7.

Hiroko & Liu Wei Világkörüli turné

~ zenével és szeretettel összekötjük Keletet és Nyugatot ~

Magyarországra látogat a népszerű japán zongoraművész, Minakami Hiroko, és a belső-mongol énekes, furulya művész, Liu Wei.

Együttműködik Japán és Brazília

Kisida Fumio és Luiz Inácio Lula da Silva aláírt egy Zöld Partnerségi Kezdeményezés című, átfogó együttműködési megállapodást az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséről és olyan környezetvédelmi célokról, mint például az erodálódott mezőgazdasági területek helyreállítása, az erdőirtás megakadályozása és a fenntartható mezőgazdaság előmozdítása.

Legördült a gyártósorról az 500.000. S-CROSS

 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki: legördült az esztergomi gyártósorról az 500.000 S-CROSS. A 2013 óta hazánkban gyártott és kétszer is megújult modell 10 év alatt nagy utat tett meg: idehaza számos szakmai és közönségdíjat is kiérdemelt, az európai piacokra pedig már csak hibrid hajtással vásárolható meg.

Itt vagyunk félévszázada - fiatalon

Mindenekelőtt köszönjük, hogy az információáramlás hatalmas „óceánjában”, ebben a mai internetes dömpingben rátaláltatok és kinyitottátok honlapunkat! Amit a következőkben olvasnak/olvastok, az a Magyar-Japán Gazdasági Klub megújult honlapjának a „vezércikke”, ha még létezik ilyen fogalom  a mai rohanó világban, a podcastok és a short messagek világában!? Mi, a Klub tagjai és vezetői mégis, még a honlapunk stílusában is, ragaszkodnánk egy ilyen hagyományos, mondhatni klasszikus keretek között működő Klubunk stílusához, amelyet elődeink több mint fél évszázada alapítottak!