Új Elnököt és Elnökséget választottunk

Új Elnököt és Elnökséget választottunk

Az 1972-ben alapított klub vezetését Dr. Urbán László a Magyar Suzuki Zrt. volt vezérigazgató-helyettese, jelenlegi Igazgatósági szenior tanácsadója vette át Kiss Sándor úrtól, aki 2003 óta vezette a klubot. Áldozatos munkáját ezúton is megköszönve annak a meggyőződésünknek is hangot adunk, hogy a Klub tagjai által egyhangúan Tiszteletbeli Elnökké választott Kiss úr tapasztalatainak átadására, közelgő 80. születésnapja ellenére, a Klub továbbra is számíthat.

A háromtagú elnökség két új alelnöke: Horváth Miklós, a Honda RM-Royal Kft. ügyvezető igazgatója, és Tóth László a Takenaka Europe GmbH Magyarországi Fióktelepének department manager-e.

A tisztújító közgyűlés döntött az alapszabály korszerűsítéséről is, lehetővé téve a mai digitális kommunikáció eszközeinek használatát a Klub működtetésében.
Változott az MJGK székhelye is: az új címe: 1122 Budapest, Városmajor utca 41/b.

photo

Kapcsolódó cikkek

Elnöki üdvözlet

Elnöki üdvözlet

Az alábbiakban igyekszem tömören összefoglalni, hogy a több mint fél évszázada alakult Klubunk miként igyekszik megfelelni a mai rohanó Világban egy ilyen tradicionális, mondhatnánk klasszikus formában működő keretek között!