Köszöntjük legújabb tagunkat a Sűdy és Társa Kft.-t

Köszöntjük legújabb tagunkat a Sűdy és Társa Kft.-t

Sűdy és Társa Kft. tanácsadó cég célja a különböző kontinenseken tevékenykedő, különböző üzleti kultúrájú vállalatok, elsősorban japán, valamint a közép- és kelet-európai cégek közötti üzleti kapcsolatok megteremtése. A céget Dr. Sűdy Zoltán volt tokiói és thaiföldi nagykövet 1999-ben alapította.

Üdvözöljük új tagunkat, és egyben szép szakmai sikereket kívánunk munkájukban! Várjuk aktív szereplésüket klubunk tevékenységében!

photo

Bővebben tájékozódhat a cég honlapján.

Kapcsolódó cikkek

Elnöki üdvözlet

Elnöki üdvözlet

Az alábbiakban igyekszem tömören összefoglalni, hogy a több mint fél évszázada alakult Klubunk miként igyekszik megfelelni a mai rohanó Világban egy ilyen tradicionális, mondhatnánk klasszikus formában működő keretek között!

Új Elnököt és Elnökséget választottunk

Új Elnököt és Elnökséget választottunk

Az 1972-ben alapított klub vezetését Dr. Urbán László vette át Kiss Sándor úrtól, aki 2003 óta vezette a klubot. Áldozatos munkáját ezúton is megköszönve annak a meggyőződésünknek is hangot adunk, hogy a Klub tagjai által egyhangúan Tiszteletbeli Elnökké választott Kiss úr tapasztalatainak átadására, közelgő 80. születésnapja ellenére, a Klub továbbra is számíthat.